Uncategorized

Singura pereche de pantaloni pe care îi ceri în această primăvară

< >

Dacă există o pereche de pantaloni pe care îi cumpărați în această primăvară, acest lucru poate fi nevoie să fie. Am cumpărat acești pantaloni cu lungimea de gleznă a piciorului Ann Taylor, în primăvara trecută, în Pinstripe (amintiți-vă de această postare?), La fel ca și cartușele când le-am văzut din nou în acest sezon în trei nuanțe noi. Sunt disponibile în mică, de rutină, precum și de dimensiuni înalte (câștiguri majore!), Precum și au cea mai perfectă, cea mai perfectă, confortabilă în formă de pe planetă. Ei păstrează o formă minunată, precum și o linie netedă a picioarelor, în timp ce au un indiciu de întindere, ceea ce le face incredibil de confortabil pentru o zi lungă la birou. Sunt consumat cu această nuanță de măsline bogată, însă, de asemenea, le -am obținut în negru, precum și cred că se întorc pentru ei în fildeș. Cineva mă ține înapoi.

Acest hanorac cu fildeș cu nervuri este un lucru esențial Ann Taylor, încât sunt încântat să obțin o mare utilizare din primăvară, precum și din vară. Îmi plac detaliile umărului cu cele trei butoane negre – adaugă doar cantitatea potrivită de rată de dobândă la puloverul tradițional Crewneck, în timp ce îi permite să meargă cu absolut totul.

Vorbind despre a merge cu tot, pot spune deja că aceste sandale de cravată din piele de căprioară va fi MVPS în tot sezonul. Aceasta este a patra mea pereche (poate a cincea?) De sandale cu curea de gleznă de la Ann Taylor, precum și altele asemenea este așa. Dang. real. Dacă nu ați aruncat o privire mai bună la pantofii lor în ultima vreme, vă lipsește. Sunt unul dintre puținii comercianți cu amănuntul care reușește să obțină o calitate, confort de top, precum și în formă, la o etichetă de costuri favorabile bugetului. Și vorbind despre favoritele aglomerate, simt cerința urgentă de a le comanda în fiecare. singur. culoare. Adică, exact cât de superb este acest roz coral?! Sau porumbelul gri! Sau roșu! OK, mă opresc. Dar stai, Marina?! Bine am terminat serios acum. Nu voi menționa nici măcar fardul.

< >

Pantaloni: c/o Ann Taylor | Pulover: c/o Ann Taylor | Sandale: c/o Ann Taylor | Geantă: YSL | Ochelari de soare: ochelari electrici | Urmăriți: c/o Michele (purtat cu această curea) | Cercei: Jenny Bird

Mulțumesc lui Ann Taylor pentru parteneriat pe această postare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *