Uncategorized

Trei capse de primăvară Nu ați înțeles cerința

TOP: Rachel Zoe (opțiune similară aici) | Pantaloni: Polo Ralph Lauren (de asemenea, iubiți -le) | Geantă: Kate Spade | Pantofi: vechi, similar aici | Ochelari de soare: Old, de asemenea, iubesc acestea | Cercei: vechi, similar aici

Cu primăvara, precum și vara la orizont, este timpul să începeți să vă reîmprospătați arsenalul de piese tradiționale de vreme caldă. Așa cum s-a sugerat în acest recent memoriu de luni, abia așteptam să pun mâna pe acest top Rachel Zoe cu un umăr de la Macy’s, care este unul dintre acele stiluri incredibil de flexibile atât pentru primăvară, cât și pentru vară, care poate fi utilizat cu o pereche ușoară de Pantaloni cu picioare largi pentru un aspect elegant de zi sau îmbrăcați cu o fustă minusculă pentru o noapte. În sfârșit, ajung să ajung la acest stil în mod regulat pe tot parcursul sezonului, deoarece lovește tonul ideal de a nu fi la fel de bine îmbrăcat, dar nu este la fel de bine îmbrăcat. Dacă vă place acest stil inegal la fel de mult ca mine, aruncați o privire și la această versiune. Nu pot obține suficient detaliu de egalitate, precum și manșetă plisată!

În acest sezon, modelul de pungi de paie este din nou la fel de mare ca niciodată. Am înfipt acest fermecător Kate Spade Coasweave, de asemenea, la Macy, precum și am înțeles că va fi repetat constant cu septembrie. De asemenea, dacă stilul tradițional nu este suficient pentru a vă ispiti, doar obțineți o mulțime de căptușeală florală aici. Îmi place absolut exact modul în care au creat punga de tracțiune pentru a ajuta la păstrarea oricăror riscuri în interior.

Dacă nu dețineți o pereche de pantaloni cu picioare largi ușoare, obțineți o tone din această pereche, această pereche, precum și această pereche. Indiferent dacă îți place o siluetă decupată, un pantalon cu lungime întreagă sau o lungime de gleznă așa cum folosesc astăzi, nu există nimic mult mai confortabil într-o zi caldă. De asemenea, am cumpărat această fermecătoare pereche de polka dot de la Macy, precum și abia aștept să le port!

Sus: Rachel Zoe (opțiune similară aici) | Pantaloni: Polo Ralph Lauren (de asemenea, iubiți -le) | Geantă: Kate Spade | Pantofi: vechi, similar aici | Ochelari de soare: Old, de asemenea, iubesc acestea | Cercei: vechi, similar aici

Mulțumim lui Macy, precum și Shopstyle pentru parteneriat pe această postare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *