Clothing Accessories

Câmpurile de lavandă ale Provence + Tot ce ai nevoie pentru o vacanță în weekend

Rochie: Autoportret | Sandale: cu ajutorul Spiga | Pălărie: Janessa Leone

< >

Nu uitați să consultați cealaltă postare de astăzi, care constă din primele mele 30 de alegeri ale vânzării aniversale Nordstrom care se deschide publicului astăzi !!

În mijlocul constant al ședințelor și al termenelor, este ușor să te pierzi în amestecul de muncă. În timp ce menținerea unui echilibru sănătos de muncă/viață este foarte mult, nu costumul meu puternic, (mi se spune) este excepțional de crucial pentru a rămâne în vârful jocului tău (precum și a rămâne conectat la oamenii cruciali din viața ta … Bună, Mama!). În timp ce o parte din călătoria noastră în Franța a fost pentru muncă, Rich și am reușit să deconectez și să ne relaxăm puțin, petrecând una dintre o mulțime de zile memorabile în câmpurile de lavandă uluitoare ale Provence. După ce am condus prin Luberon cu câmpuri de violet, cât pot vedea ochiul, ne -am oprit pe o piață locală minusculă pentru provizii (și vin!) Și ne -am îndreptat spre munte spre micul oraș Sault, unde am găsit cel mai bun parc cu vedere la o vedere extraordinară a apusului. Cu siguranță a fost o experiență de care ne vom aminti de mult.

Indiferent dacă vă îndreptați către o destinație specială sau doar așteptați cu nerăbdare o ședere în cartierul dvs., este crucial să luați timp pentru a vă reîncărca. Vezi mai jos câteva dintre bunătățile mele preferate pentru a profita la maximum de următoarea escapadă de weekend:

Esențiale de vacanță în weekend pentru ea:

Articol anterior

1 din 25

Următorul articol

Esențiale de vacanță în weekend pentru el:

Articol anterior1 din 15

Următorul articol

Nu uitați să consultați cealaltă postare de astăzi, care constă din primele mele 30 de alegeri ale vânzării aniversale Nordstrom care se deschide publicului astăzi !!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *