Clothing Accessories

Reimaginarea artei ca desene animate populare – Stilul Instagram Dificultate

Desene originale în stiluri de animație populare
Întotdeauna aduce un zâmbet pe fețele noastre pentru a vedea că ilustratorii standard își stăpânesc instrumentele atât de artistic, cu o precizie minimă, amintindu -ne de unde a început totul, înainte de a exista Photoshop sau Illustrator. Desenul cu stilou pe hârtie, precum și desenul digital sunt procese destul de unice. Mai degrabă este ceva neobișnuit de găsit atunci când doriți să treceți de la cartea de schițe la un Wacom, de exemplu.
Acesta este motivul pentru care promovarea unui pic de „pix pe hârtie” este o meșteșuguri mult meritate pe care vrem să o sărbătorim.
Ce ne -a declanșat să trecem peste asta? Publicarea ingenioasă a unui Instagramer Autumn Massaquo, în vârstă de 17 ani, un stagiar din Londra, care a introdus o dificultate pentru toată lumea pe Instagram, a plecat împreună cu hashtag-ul #stylechallenge, evident.
Ceea ce are nevoie de la artiști – experți, precum și amatori deopotrivă – este să atragă un personaj în stilul lor, precum și apoi să -l redacteze în stilul desenelor animate populare, cum ar fi The Simpsons, Power Puff, Disney, gospodărie, experiență Timpul, precum și orice altceva le permit abilitățile lor. Apoi va funcționa cel mai bun dintre ei pe profilul ei de peste 80K de adepți iubitori de artă.
Dificultatea a avut un rezultat social remarcabil, așa cum era de așteptat la o aplicație atât de proeminentă. Văzând o mulțime de trimiteri pe care le -a ales, este vorba de a arăta exact cât de multă îndemânare este disponibilă despre care nu auzim. Aceasta este o șansă excelentă de a găsi stiluri atât de diverse, cu o capacitate excelentă de adaptare, precum și de reproiectare.
Am ales câteva dintre ele, precum și vă motivăm să vă alăturați acestei dificultăți, precum și să împărtășiți abilitățile dvs. remarcabile cu lumea.

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *