Uncategorized

Nu treceți cu vederea departamentul pentru femei atunci când vă cumpărați îmbrăcămintea de cricket cu ridicata de la producătorii de top

Nu treceți cu vederea departamentul pentru femei atunci când cumpărați îmbrăcămintea de cricket cu ridicata de la producătorii de top
31/10/2015, postat de Alanic Global
Cricket -ul a fost întotdeauna favorit și nebunie printre bărbații de toate vârstele. Dar astăzi, creșterea turneelor ​​de femei și a sportivilor de sex feminin din acest sport a reușit să atingă interesul multor femei. Unii aspiră să devină profesioniști, în timp ce alții îl joacă în timpul lor de trecere. Și mai ales, numărul femeilor care urmăresc acest sport a crescut dramatic. Și acest lucru a condus producătorii de îmbrăcăminte de cricket au o atenție deosebită în timp ce adaptează echipamentul pentru aceste doamne uimitoare.

Mai mulți bărbați de confort au nevoie de acel nivel de confort al pragului în echipamentul lor, astfel încât să poată juca cât mai confortabil. Dar cererea și nevoia femeilor este la un nivel cu totul diferit. și de aceea, procesul de producție al uzurii lor este în proiectarea, tăierea, cusutul sau sublimarea, are nevoie de o atenție specială din partea producătorilor de îmbrăcăminte de cricket. Mașini eficiente- Nivelul de confort al oricărei uzuri este direct corelat cu cât de bun este utilajul care îl prelucrează. Deci, mașinile și instrumentele tehnologice noi și eficiente trebuie utilizate în îmbrăcămintea de cricket pentru femei. Acest lucru face ca țesăturile și mai întinse și mai ușor de spălat. În plus, tehnologia DRI-FIT face ca aceste haine să fie foarte posibile în combaterea transpirației. Permite transpirația să treacă prin fibre din interior la suprafața exterioară și apoi să se evapore rapid.

Sublimations- întregul proces de sublimare este un pic controversat și nerecomandat de mulți oameni pe uzurile sportive; Acesta blochează fibrele hainelor și are un impact negativ asupra proprietăților sale. Acest lucru ar putea fi valabil în unele cazuri, dar atunci când vă cumpărați stocul de la furnizori de îmbrăcăminte de top și de încredere, puteți fi sigur; Nu este cazul lor cu ridicata.

Așa cum am menționat deja, producătorii de îmbrăcăminte de cricket folosesc instrumente și mașini tehnologice eficiente. Acest lucru nu numai că adaugă proprietăți de rău în hainele lor, dar le menține foarte eficiente chiar și în timpul și după procesul de sublimare. Amprentele sunt absorbite în fibrele minuscule fără niciun indiciu de strat suplimentar. Acest lucru face, de asemenea, că aceste cricket se poartă foarte durabile; Și chiar și după mai multe spălări, acestea ar arăta la fel ca cele noi.

Femeile de stil prioritizează mai mult stilul pe care îl fac bărbații. Așadar, furnizorii de îmbrăcăminte de cricket oferă multe soiuri diferite, care sunt foarte la modă și la modă. De la diferite combinații de culori la diverse modele și modele- femeile obțin o mulțime de opțiuni de calitate.

De asemenea, doar un tricou și un pantalon de polo simplu nu este suficient pentru doamne. Deci, producătorii de îmbrăcăminte de cricket oferă multe tipuri diferite de uzură; Ca pantaloni scurți, mânecă completă sau tricouri fără mâneci, pălării sau șepci, glugă și multe altele. Aceste tipuri diferite satisfac diferitele nevoi ale sesiunilor de practică, anotimpurilor de iarnă și de vară.

Așadar, în timp ce stocați purtarea bărbaților de la furnizorii de îmbrăcăminte de cricket de top, nu treceți cu vederea hainele pentru femei. Popularitatea cricket -ului crește mai repede în rândul doamnelor și producătorilor și furnizorilor oferă multe soiuri de calitate diferite pentru a -și satisface cerințele vestimentare.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de cricket
Furnizori de îmbrăcăminte de cricket

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *