Clothing Accessories

Consultați aceste idei de cadouri ideale pentru noua mamă în 2022

Jonathan Borba / Unsplash

Nașterea unui nou copil este un moment mulțumit. Acest lucru nu este resimțit numai de familie, ci și pentru prieteni apropiați și rude. Aveți de gând să oferiți ceva special prietenilor sau familiei care au devenit o mamă nouă? Consultați aceste idei de cadouri ideale pentru noile mame și suntem destul de siguri că acestea sunt lista de mai jos care este cea mai necesară. Așadar, cadourile pe care le oferim vor fi folosite, nu doar îngrămădite sau date altor oameni.

Pentru a exprima sentimente de fericire și recunoștință, de obicei, suntem realizați oferind ceva special sau cadouri. Cadoul nu trebuie să fie lucruri nou -născuți, puteți oferi cadouri care pot fi folosite atunci când copilul crește puțin, cum ar fi un set de hrănire din silicon pentru a stimula copilul să învețe să mănânce.

Pentru a vă ajuta, iată câteva idei de articole pe care le puteți face cadouri pentru nou -născutul și pentru multe necesare pentru mamă nouă:

1. haine pentru bebeluși

Putem alege haine pentru bebeluși, cum ar fi mănuși, veste, pălării sau șosete. Este o idee bună să aveți haine cu materiale prietenoase precum bumbacul și să evitați țesăturile sintetice.

Nix / Unsplash

2. articole de toaletă pentru bebeluși

Chiar și noile mame au deja articole de toaletă pentru copii, dar a oferi această idee ca cadouri nu este un lucru rău. Acest echipament va fi cu siguranță utilizat în viitor.

Personal de spălare siliconică personalizată Forma de caracatiță de dimensiuni duble – cumpărare aici

3. Jucării pentru bebeluși

Există numeroase tipuri de jucării pentru nou -născuți. Pornind de la cele care pot fi atârnate deasupra patului, cu muzică sau dinți pentru copii. Acest lucru poate distra copilul și îi poate instrui despre mediu.

Popular de calitate alimentară BPA Total gratuit Silicon Stocking Stocking Toy Maker | Cumpărați aici

4. Set de alimentare cu silicon

Acest set de hrănire este ideal pentru a ajuta noile mame să -și prezinte bebelușii atunci când sunt puțin mai în vârstă. Învață să se hrănească singuri cu un material siliconic sigur de calitate alimentară, care este non-toxic, fără gust, sigur și ecologic, pe care îl puteți achiziționa de la Newtop Cauciuc, cei mai buni producători de silicon care furnizează produse mamă și silicon pentru copii de înaltă calitate, produse din silicon de uz casnic din silicon și produse personalizate pentru aplicații industriale și medicale.

Set de alimentare cu ridicata cu angro -grad BPA complet gratuit silicon | Cumpărați aici

5. Pompa de lapte matern

Această idee de cadou este, de asemenea, un lucru esențial de care are nevoie fiecare mamă nouă. Chiar dacă, în unele cazuri, îl au deja, nimic nu este în neregulă cu a -l oferi ca o copie de rezervă.

Vezi si

Modă, cadou, bijuterii
Colecții delicate de inele care sunt cadou romantic ideal pentru cei dragi

Pompa de lapte matern manual de silicon în vrac personalizat | Cumpărați aici

6. Instrumente de recuperare postpartum

Putem alege instrumente de recuperare postpartum, cum ar fi crema de ameliorare a durerii, cupa menstruală, foaia de îmbrăcăminte și unele vitamine pentru a le susține sănătatea.

Producător personalizat cu ridicata personalizat cu angro -pliabil, cupă menstruală siliconică pliabilă | Cumpărați aici

7. Geanta de viteze pentru bebeluși

Această geantă Essentials pentru bebeluși poate găzdui toate necesitățile bebelușilor, cum ar fi scutece, șervețele pentru bebeluși, plasează covorașe, cremă și demachiant atunci când călătoresc. Cu siguranță acesta este un cadou foarte util pentru a ajuta mamele noi.

BPA de calitate alimentară de cea mai bună calitate BPA total gratuită de silicon moale | Cumpărați aici

Când prietenii sau rudele au un copil, amintiți -vă întotdeauna de a da ceva necesar noii mame este, de asemenea, important.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *