Clothing Accessories

Top 5 lucruri pe care trebuie să le produceți cel mai bun stil de tricouri

Ce face un stil de tricouri mai fin? Experți în modă, precum și experți în îmbrăcăminte-și, desigur, specialiști în publicitate-în întreaga lume încearcă să răspundă la această preocupare, precum și să încerce să producă cele mai bune, precum și multe îmbrăcăminte care atrag atenția. Vino să crezi despre asta, rețeta pentru a face cel mai bun stil pentru tee -ul tău nu ar trebui să aibă nevoie de un plan bugetar imens sau de echipe de experți în publicitate. Doar plătiți dobândă pentru câteva elemente, faceți -vă temele în avans, aflați ce fac proiectanții de tricouri de succes, precum și un studiu de cercetare cu producători de articole de îmbrăcăminte.
Lucrări de artă
Stilul tricoului este legat de lucrări de artă, așa că nu ezitați să selectați imagini clipart care sunt plăcute pentru ochi. Pe lângă fitnessul estetic, alegeți lucrări de artă simple de reprodus, ceea ce presupune că va fi simplu pentru ca tricourile dvs. să imprime activitatea de imprimare a cămășilor să personalizeze, precum și să amprenteze pe hainele dvs. Asigurați -vă că imaginea dvs. iese în evidență, este suficient de puternică pentru a atrage clienții potențiali, precum și este sincronizată cu mesajul, inițiativa, logo -ul sau marca. Dacă dețineți deja o afacere, precum și doriți să vă promovați brandul, selectarea lucrărilor de artă care se potrivește bine cu logo -ul dvs. vă oferă avantaje economice, precum și operaționale.
Culoare
Culoarea tricoului joacă o funcție importantă în succesul industrial-sau eșecul-al colecției de haine. Selectați culori îndrăznețe, totuși, din nou, asigurați -vă că sunt în armonie cu tehnica dvs. generală de marcă, precum și cu alte simboluri, cum ar fi sloganul, precum și Tagline, ca parte a campaniei dvs. de publicitate. Profesioniștii sunt de acord că culorile vibrante, cum ar fi roșu, roz, galben, precum și verde, sunt frecvent mult mai susceptibile să atragă ochii spectatorilor, clienții potențiali, precum și publicul în general.
Formă
Similar cu opera de artă, precum și culoarea, tricourile dvs. se formează, de asemenea, poate afecta succesul industrial al liniei dvs. Nu ezitați să diversificați formele, o relocare care vă poate spori posibilitățile de succes. De exemplu, puteți alterna între forme ca diverse, precum mânecă lungă, mânecă scurtă, gât V, top de depozitare, gât de echipă, tricou A, tricou în masă musculară, precum și gât.
Slogan
Sloganul de pe tricourile dvs. ar trebui să fie sincronizat cu strategia dvs. generală de comunicare, este cel mai bun să selectați unul care este corect din punct de vedere politic, nu incită la violență sau discriminare, nu este furat din altă parte, precum și aspecte drepturile industriale ale concurenților . Doar puneți -vă, asigurați -vă că sloganul dvs. este atractiv, precum și reprezentativ pentru afacerea dvs., precum și marca; Nu există nicio cerință pentru a -ți gunoi rivalii.
Marketing, marketing, marketing
A avea cel mai bun stil de tricouri este bun, cu toate acestea, trebuie să fii inovator în publicitatea acelei îmbrăcăminte. Vorbiți cu partenerii dvs. industriali pentru a vedea ce strategie de comunicare funcționează, precum și care nu. La fel ca un exemplu, dacă importați tricouri personalizate din Vietnam, căutați concepte publicitare de la partenerii dvs. regionali. Mulți exportatori de articole de îmbrăcăminte majore, cum ar fi Teetick, vă pot oferi sugestii de publicitate cu privire la orice, de la configurarea site -ului dvs. până la introducerea profilurilor de rețele sociale pe platforme proeminente, cum ar fi Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter, precum și Google+. Mai jos puteți descoperi câteva exemple din tricourile lor personalizate.
Doar câteva sugestii care sper să vă ajute pentru câțiva dintre voi care doresc să înceapă o companie de articole de îmbrăcăminte, deoarece sunt sigur că avem o mulțime de vizitatori creativi printre noi, care ar trebui să -și scoată munca acolo!
Tricouri personalizate design-cămăși de tee Personalizate Design Personalizat tricouri Design Tricouri Personalizate Tricou Design Personalizat Tricou

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *