Clothing Accessories

Îngrijorările solicitate frecvent – tricouri grafice care răspund la întrebările frecvente tipice

au cerut adesea preocupările să se explice ca o marcă de tricouri grafice dedicate să răspundă la întrebările frecvente tipice, precum și să le traducă grafic. Este un document, în mod îngrijorat, precum și formatul de răspuns, care îi introduce pe noii veniți într -un subiect.
Singurul subiect care se referă la mins -urile mele este „De unde ai obținut cămășile de tee, deoarece graficele sunt minunate!” Aproape fiecare stil este descompus geometric sau simplificat până la punctul de ghicire. Îmi place că el numește pe care l -au selectat pentru fiecare tricouri este în funcție de stilul accentuând, prin urmare, minunata atmosferă.
Nu înțeleg dacă îmi place mult mai mult „pomme” cu stilul său simplificat de pictura populară sau „soarele” lui Magrittes – o fotografie geometrizată a unui val în apusul soarelui. Ideea este că stilul lor curat, precum și structurat are un je ne sais quois. Pe lângă diferitele subiecte pe care le abordează, de la natură la abstract, fac ca aceste tricouri grafice să fie adecvate pentru toată lumea.
Costul pentru un tricou de bumbac 100% este de 14 $, cu toate acestea, dacă aș fi tu, aș profita de vânzările pe care le au. Îți poți cumpăra mult iubit de aici.
Îngrijorările solicitate frecvent – tricouri grapahice care răspund la întrebări frecvente tipice

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *