Uncategorized

Următorul pas: servicii

Care sunt cele mai bune modalități de a actualiza serviciile personale, cum ar fi masaje, livrarea alimentelor, instruire personală și multe altele? Mult mai important, unde este terenul de mijloc dintre DIYY și, de exemplu, angajarea unui bucătar personal? Cum puteți externaliza și economisi timp în unele domenii ale vieții dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe petrecerea timpului (și a banilor) asupra lucrurilor pe care le încântați cel mai mult?
Am vorbit deja despre o grămadă de lucruri din seria noastră de pas următoare: Cum să vă intensificați îmbrăcămintea de lucru, să vă actualizați gențile, să absolviți mobilierul IKEA și să cumpărați pantofi mai buni – dar altceva despre care am crezut că ar putea fi interesant să vorbesc este Servicii. Am venit cu câteva idei pentru zone precum masaj, mâncare, exerciții fizice, păr/frumusețe și decor/organizare a casei – ce alte servicii credeți că sunt actualizate? Ce alte metode „de mijloc” știți?
Notă: Acestea merg de obicei la achiziționarea de bani necesari pentru fiecare nivel (adică nivelul 1 poate fi finalizat cu bani puțin sau fără bani), dar cu siguranță alte elemente intră în joc aici, cum ar fi timpul, energia și dorința. Desigur, dacă sunteți într -adevăr într -o anumită categorie, este posibil să doriți să faceți toate nivelurile, tot timpul (bani care permit); De asemenea, poate doriți să îl urmăriți și mai mult ca hobby sau chiar ca o carieră viitoare. Acolo unde este posibil, am încercat să includ și gânduri pentru asta.
Acestea au fost ideile mele pentru fiecare categorie:
Masaj:

Nivelul 1: role de spumă (iată un articol scurt bun despre cum să le folosești din arta bărbăției).

Nivelul 2: Optați pentru masaje ocazional (sau așa cum găsiți Groupons).
Nivelul 3: Înscrieți -vă pentru un serviciu recurent, cum ar fi Massage Envy – acesta vă „comite” la un masaj lunar (și costul pentru acesta), dar în funcție de alte opțiuni din zona dvs. poate fi un masaj mult mai eficient.
Nivelul 4: Angajați o maseuză personală pentru a veni la tine acasă, rezervați o zi Medspa la un Medspa Swank și mergeți la câteva întâlniri diferite, luați o escapadă cu un Medspa ca loc principal de destinație (de exemplu, Mii Amo Medspa din Sedona, Az )
Hobby: căutați o clasă de masaj a cuplurilor pe care o puteți lua cu soțul sau partenerul.
Alimente:

Nivelul 1: gătește acasă, mănâncă mâncare rapidă, fă un amestec al acestora (de exemplu, adu carne deli cu tine la serviciu, apoi cumpără un bagel pentru 50 ¢ la tejghea și vorbește dulce pe blatul pentru a -ți oferi salată și roșii cu el .) Dacă doriți cu adevărat să fiți prietenoși cu bugetul, cumpărați în vrac și gătiți pentru congelator.
Nivelul 2: Căutați camioane alimentare gourmet, achiziționați Seamless/GrubHub, învățați să gătiți cu ingrediente/echipamente ușor mai fanteziste. Dacă gătiți pentru o familie în mod obișnuit, înscrieți-vă la un serviciu de planificare a mesei precum Weelicious sau Fresh 20.
Nivelul 3: Accesați restaurantele gourmet, luați o clasă de gătit sau folosiți unele dintre noile servicii care vă trimit ingrediente pentru o rețetă precum placat, hellofresh sau șorț albastru. O altă opțiune: utilizați unele dintre cele mai noi servicii de livrare a alimentelor dezvoltate pentru mese gourmet (de exemplu, Freshology, Caviar sau Wunwun).

Nivelul 4: Angajați un bucătar personal, luați o excursie de mâncare din regiunea preferată pentru mâncare.
Hobby: Examinați școlile de gătit.
Exercițiu:

Nivelul 1: rulați (încercați programul canapea la 5K dacă nu ați început încă; este excelent); Videoclipuri de cumpărare/flux de exerciții fizice. Dacă doriți să începeți să ridicați, încercați noile orientări de ridicare pentru femei.
Nivelul 2: Alăturați -vă unei săli de sport, luați în considerare CrossFit sau achiziționați o serie de exerciții precum P90X sau Insanity. Dacă căutați următorul nivel pentru ridicare, încercați un program online precum Girls Gone Strong (99-179 USD). Încercați clase unice la Gyms Fancier pentru 25 de dolari pe pop, sau alăturați-vă ceva de genul ClassPass care vă permite să eșantionați numeroase clase de fani la o varietate de săli de sport. Antrenează -te pentru o cursă ca un 5K, 10K sau Marathon (efortul de nivel 4, dar destul de prietenos cu bugetul).
Nivelul 3: Cursuri de exerciții de cumpărare independent de sala de sport obișnuită (cum ar fi Barre, Pilates sau clase de filare). Cumpărați câteva sesiuni cu un antrenor personal.
Nivelul 4: Faceți toate cele de mai sus. Stabiliți o sală de gimnastică cu echipamentele preferate (de exemplu, banda de alergare, eliptică). Priviți o vacanță legată de exerciții fizice, cum ar fi o călătorie cu bicicleta în Italia sau un spa de bootcamp.
Hobby: căutați -vă să obțineți certificarea dvs. pentru predarea clasei preferate – nu numai că veți fi plătit pentru a lucra în loc să cheltuiți bani, puteți decide să o urmăriți și mai mult ca o carieră.
Păr/frumusețe:
Nivelul 1: DIY, Baby – cu produse de droguri. Dacă sunteți într -adevăr la un buget, căutați un salon de înfrumusețare care oferă tunsori pentru studenți (am făcut asta până la facultatea de drept!). O altă opțiune favorabilă bugetului: întindeți-vă banii alternând o tunsoare la un salon de înfrumusețare cu adevărat scump, cu o garnitură la un salon de înfrumusețare mai puțin scump (unde pot spera să urmeze ceea ce a făcut mai bine coaforul). Pe partea de farmec: Aflați câteva trucuri noi de pe YouTube.

Nivelul 2: mergeți all-in cu rnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *