Clothing Accessories

Graffiti

Cămașă: c/o Jones New York | Pantaloni: Alice și Olivia (similar aici și aici) | Blazer: Teorie (similară aici) | Pantofi: c/o Reiss (de asemenea versiuni similare aici și aici) | Ochelari de soare: c/o Warby Parker | Colier: c/o Melanie Auld | Brățară: Kate Spade | Ruj: Bobbi Brown „Covor roșu”

< >

[theFeedProducts Style = „patru”]

Cu arta de stradă incredibilă ca fundal, am păstrat ansamblul ușor astăzi. Desigur, este de la sine înțeles că, dacă nu lucrați într -un mediu creativ, pantalonii de piele de mai sus ar fi cel mai bine înlocuiți de un pantalon negru clasic – poate într -o lungime decupată ca aceștia. Bluza pe care o port astăzi este cu adevărat unul dintre cele mai purtate articole din dulapul meu în ultima vreme, deoarece (a) este confecționată din acel material uimitor, invincibil non-fier și (b) Îmi place potrivirea ușor cutizată, supradimensionată. În ceea ce privește cămășile clasice cu buton alb din fier, sunt curios să știu dacă vreunul dintre voi are un favorit special. Mulți dintre voi au întrebat ce vă recomand în acest departament, așa că pentru un Oxford non-fier clasic, montat, care se aruncă elegant într-o fustă de creion, vă recomand cu mare drag versiunile Brooks Brothers. Cu toate acestea, pentru o cămașă care este puțin mai puțin adaptată și înfiorătoare în corp, oferindu -vă acel aspect „iubit”, vă recomand și versiunea de mai sus de Jones New York. Am auzit, de asemenea, lucruri bune despre Banana Republic și Ralph Lauren non-irons, dar încă nu am avut nicio șansă să le încerce. Oricare ar fi brandul, totuși, sunt pe deplin angajat cu cauza non-fier. Se spală mai ușor, se poartă mai bine și rămân crocante pe tot parcursul zilei. Toate lucrurile grozave din cartea mea.

Dacă ați găsit o altă cămașă Oxford non-fier pe care o iubiți, vă rugăm să mă anunțați în comentarii!

P.S. Vânzarea Shopbop se încheie sâmbătă, așa că asigurați -vă că treceți pe site -ul lor, în timp ce totul (literalmente) este la vânzare și nu uitați să folosiți codul „Bikevent15”. Pentru a vedea favoritele mele de vânzare, faceți clic aici!

Urmați @Maryorton pe Instagram!

Patru de patruzeci

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *