Clothing Accessories

Elementele de îmbrăcăminte școlare pentru tendința de primăvară 2022

ecemtturann

Înainte de a începe să studiem la școală, este posibil să ne gândim la ce haine să purtăm pentru a merge la școală sau la facultate în primăvara acestui an. Unii dintre voi pot fi, de asemenea, leneși, deoarece în tot acest timp am studiat online în timpul pandemiei, iar pentru a începe, în general, avem nevoie de ținute vitale care ne fac extatic mult mai mult pentru a merge la școală.

Probabil că puteți încadra în micul tău dulap de cameră. Și cu un spațiu atât de limitat, trebuie să configurați un garderobă în care fiecare piesă este importantă. Trebuie să aveți suficiente haine curate și elegante cel puțin o săptămână. În caz contrar, veți ajunge să vă faceți rufele de mai multe ori pe săptămână, lucru pe care nu îl veți avea timp sau veți face.

Aici am derulat prin câțiva bloggeri de modă și obținem inspirațiile elementelor esențiale ale ținutei școlare pentru Spring Trend 2022

Pulovere

Începutul anului școlar de primăvară indică începutul cursurilor, dar nici nu este greșit să puneți un pulover. Încercați un pulover care se potrivește sau un stil decupat în țesături ușoare pentru a rămâne elegant în zilele mai calde.

Femei 3D tricotat volum de bumbac fără sudură 3/4 Jumper cu mâneci

de Uniqlo

Jumper de gât cu dungi lavabile la spălare

De Uniqlo

Cămașă supradimensionată

Cine are nevoie de altceva atunci când ai cea mai bună cămașă supradimensionată? Cel mai bun pentru a rămâne relaxat în bibliotecă sau pentru a adăuga o atingere casual-cool la orice purtați, aveți nevoie de un tricou în viața dvs. pentru a vă menține confortabil. Sau acest tricou este cel mai bine să poarte singur sau să se streseze pe alte blaturi. Împerechează cu blugi pentru un aspect elegant mai mult.

Shacket supradimensionat

De H&M

Cămașă de lenjerie premium 100%

De Uniqlo

Blugi

Nisaiinan

Adăugați piese de ținute de bază la ținuta dvs. cu blugi, deoarece sunt întotdeauna un favorit de primăvară. Acest lucru va adăuga un stil casual special și vă va oferi o îmbunătățire în timp ce treceți de la clasă la clasă.

Blugi înalți largi

De H&M

Îmbrăcăminte exterioară

Sevvalakmn

O haină supradimensionată, cardigan sau sacou va arăta grozav pe tot parcursul anului și optează pentru aproape orice.

Cardigan cu gât V.

De H&M

Femei trenci

De Uniqlo

Femei Uniqlo Unați Blouson Hooded Blouson

De Uniqlo

Adidași

Transformă esența stilului de stradă în esența stilului Vibe -ului școlar. Adidașul nu te va împiedica să alergi la clasa următoare. În plus, vei arăta uimitor când îl vei purta.

Pantof cu alunecare fină

De H&M

Rucsac

De ce să vă sacrificați umerii cu prea multe pungi când puteți purta un rucsac elegant? Folosiți în schimb un rucsac la modă din piele și veți avea cea mai drăguță modalitate de a transporta tot ce aveți nevoie pentru clasă.

Vezi si

Magazin și stil, moda de primăvară
rochii se inspiră pe invitație de nuntă de primăvară

Rucsac minuscul din piele faux

De Forever 21

Geanta de umar

Asenatar

Desigur, nu trebuie să transportați rechizite școlare cu dvs. oriunde mergeți. Obțineți o geantă suficient de mare pentru doar elementele esențiale dintre clase și când ieșiți.

Geantă din piele croc faux

De Forever 21

Mocasini

Cocobolinho

Acest favorit al școlii vechi a obținut o actualizare de migdale și încă optează pentru toate. Puneți pâine și vă veți simți rapid triumfător în stil.

Pârâie de cai

H&M (SUA)

Fustă

Cu toții avem zile în care nu putem fi deranjați cu pantaloni. Păstrați fuste drăguțe în dulapul dvs. pentru perioade de nevoie. Doar trageți-l în sus, adăugați câteva dresuri înalte cu coapsa sau șosete și sunteți gata de plecare.

Fusta scurtă

H&M (SUA)

Fustă minusculă cu carouri plisate

PENTRU TOTDEAUNA 21

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *