Uncategorized

SHIRTING actualizat + fustă creion din dantelă

Top brodat: Echipament (la vânzare!) | Fustă creion: DVF (la vânzare!) | Pompe nude: Charles David Maxx (la vânzare!) | Ochelari de soare: Marc Jacobs (similar aici la vânzare!) | Geantă: Dolce & Gabbana | Culoarea buzelor: NARS (adoră acest set de vânzare!)

< >

În primul rând, astăzi este ultima zi de acces timpuriu la vânzarea aniversară Norstrom și orice am folosit în publicarea de astăzi este inclus în vânzare! Dacă sunteți deținător de carduri (sau incredibil de prietenos cu cineva care este!) Trebuie să vă smulgeți preferatele astăzi înainte ca porțile inundațiilor să se deschidă mâine, precum și lucrurile să ofere și mai repede. Dacă nu sunteți deținător de carduri, eliminați calendarul, precum și începeți ambalajele carbote acum. Va fi o vineri fantastică.

După cum înțelegeți din memoriul meu de primăvară, ștergarea are cu adevărat un moment (sau mult mai mult ca o revoluție!) De asemenea, nu pot obține suficient. În timp ce îmi place un buton tradițional crocant, acum este momentul să vă aromatizați arsenalul de aceste capse de uzură (și de joc!). Contemporanul din acest sezon, în acest sezon, se ocupă de îmbrăcăminte tradițională pentru bărbați, includ adăugarea de mâneci de clopot, detalii cu volane, broderie, îl numiți. Expoziția A: Acest buton cu dungi în jos, cu detalii de broderie subtile, care aruncă cu adevărat lucrurile într -o crestătură. Exponate B, precum și C: Acest buton zdrobit în jos (amintiți-vă de acest lucru de pe Instagram Live?!), Precum și de acest buton scăpat. Toate aceste cămăși de tee infuzează garderoba de lucru cu un stil sever, fără a crește sprâncenele. Vezi mai multe dintre „tricourile mele clasice cu o răsucire” preferată de mai jos!

Articol anterior

1 din 23

Următorul articol

De asemenea, trebuie să spun că această fustă de creion din dantelă este una dintre achizițiile mele preferate de la vânzarea aniversară Nordstrom, de aceea departe. Nu este frecvent că puteți descoperi piese DVF la o astfel de reducere, precum și nu pot afirma lucruri grozave suficiente despre această frumusețe. Fusta se potrivește ca un vis, precum și un pic de întindere (fără a fi strâns de piele), ceea ce îl face cea mai confortabilă fustă creion de pe planetă.

În cele din urmă, aceste pompe nude! Trebuie să fiu sincer, când am văzut costul sub-70 de dolari identifică pe acești cățeluși, am fost puțin prudent. Cu toate acestea, am înțeles că unii dintre vizitatorii mei (în special cei dintre voi care sunt grade recente!) Solicită întotdeauna recomandări la nivel de încălțăminte la prețuri accesibile, așa că am dorit să le testez, precum și să raportez înapoi. După ce le -am folosit în toată ziua, le pot oferi un solid cu două degete! Această pompă specifică Charles David Pointy-Toe este disponibilă în patru culori absolut fenomenale, așa că dacă tocmai începeți, precum și încercați să găsiți un călcâi accesibil pentru birou, adăugați-le pe lista dvs. Vorbind despre buget, asigurați-vă că inspectați publicul recent PublisH cu toate descoperit sub 50 USD!

Top brodat: echipament (la vânzare!) | Fustă creion: DVF (la vânzare!) | Pompe nude: Charles David Maxx (la vânzare!) | Ochelari de soare: Marc Jacobs (similar aici la vânzare!) | Geantă: Dolce & Gabbana | Culoarea buzelor: NARS (adoră acest set de vânzare!)

< >

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *