Uncategorized

Headtrip-Visele devin tricouri

Maximillian & Yianni, fondatorii HeadTrip, au lucrat cu sârguință în ultimul an la o nouă linie de îmbrăcăminte „interactivă”.
Tricourile se bazează pe visele consumatorului, care vor avea șansa de a-și împărtăși visele cu restul lumii. Visele sunt depuse și comunitatea votează un câștigător în fiecare lună. Câștigătorul își va avea visul tipărit profesional pe linia de îmbrăcăminte pentru headtrip și disponibilă pentru masă. Alții vor deveni panouri de mers pe jos pentru visele lor nebune!
În plus, câștigătorul își va avea numele tipărit pe interiorul fiecărui tricou prin eticheta noastră personalizată (de exemplu, visată de David). Acestea vor fi, de asemenea, prezentate pe profilul Facebook Headtrip pentru întreaga lună, având capul de cap ca poză de profil, Dream on the Banner, iar designul Dream/Final va părea să iasă din cap. De asemenea, vor fi prezentate în magazin atâta timp cât tricoul este vândut, așa că toată lumea va ști cine a fost.
În cele din urmă, câștigătorul va primi, de asemenea, 100 de dolari în mărfuri total gratuite, la alegerea lor de la HeadTrip.
Misiunea și pasiunea lor este să construiască o comunitate interactivă suficient de mare, astfel încât toată lumea să își poată depune visele în mod liber, să le voteze și să le împărtășească cu lumea purtând -o.
Ucigaș Zebrashowling Sealsvegan Monster
0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *