Clothing Accessories

Inspiring Graphics of the Day

Deoarece există atât de multe talente disponibile, precum și astfel de surse de motivație excelente pe care le întâlnim în fiecare zi, am decis să introducem încă o secțiune pe blogul nostru numit Inspiring Graphics of the Day, în Ceea ce arătăm o serie de 5 ilustrații remarcabile, stiluri de tricouri sau imprimeuri de pe internet. Sperăm că vă veți bucura de alegerile noastre, cu toate acestea, nu ezitați să comentați sau să sugerați orice am putea include în selecția noastră.
Astăzi începem cu un artist din Atlanta care joacă cu culori uimitoare pe un subiect la care nu te -ai aștepta: monștri. Aaron Crawford este un ilustrator cu normă întreagă, precum și oferă membrele cele mai colorate, deformate, precum și contorsionate, precum și demoni pe care îi puteți imagina. Acesta este preferatul nostru:
Aaron Crawford the Următorul este un vechi artist preferat al nostru, Terry Fan, precum și opțiunea noastră include titlul de muște de timp. Stilul arată o piesă creativă pe cuvinte care [merită] un tablou:
Time Fliesdavid Vicente are o imagine care este obligată să fie proeminentă, deoarece cine nu le place craniile, precum și romantismul în același loc? Un pic din ambele lumi:
Adevărata romantism
Al patrulea provine de la calificatul Norman Duenas, precum și trebuie să recunoaștem că am avut o perioadă dificilă să selectăm doar un design. Cu toate acestea, chiar aici este cu sfatul pe care trebuie să -l inspectați toate lucrările sale de artă:
La Dolce Vitaand, nu în ultimul rând (cu siguranță nu în ultimul rând!) Îi motivăm pe femei să aprecieze stilul lui Jared Nickerson pentru entitate, folosindu -l liber, deoarece le va potrivi atât de bine!
Rămâi Stufd

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *