Uncategorized

Modelele de toamnă 2017 ale pistei aduse de distribuitori de îmbrăcăminte de top

The Runway Autumn 2017 Modele aduse de distribuitori de îmbrăcăminte de top
04/11/2017, publicat de Alanic Global
Toamna este în sfârșit chiar aici, precum și este timpul să vă răsuciți, precum și să vă transformați tendința de modă actuală, precum și să vă oferiți în ceva diferit pentru noul sezon. Transformările cu care se parcurg scenele de modă la nivel mondial în fiecare, precum și în fiecare sezon sunt destul de distractive, precum și spectacolele de pistă sunt locațiile finale în care puteți descoperi cele mai bune momente de stil de stil care suprafață în fiecare sezon.
În acest an, toamna asistă la o gamă largă de haine extrem de neobișnuite, precum și de haine unice, de culori, precum și de stiluri care vă vor uimi total. Distribuitorii de îmbrăcăminte de top aduc modele de toamnă 2017 direct de pe pistă până la magazinele de articole de îmbrăcăminte. Aceste haine speciale de toamnă sunt oferite cu ușurință la tarife rezonabile, precum și le puteți face să pară uimitoare în acest an.
Modelele de toamnă 2017 ale pistei sunt acoperite doar pentru noi.
Puterea roșului
Roșul a fost dezvăluit ca culoarea acestei toamne, precum și această nuanță puternică este acceptată în mod obișnuit pentru acest sezon. De la jachete, până la costumele de catifea, rochiile, topurile până la tricouri, precum și pantofii, există o tentă de roșu în fiecare produs de îmbrăcăminte care se află pe piață, precum și pe care le puteți purta pentru a fi în ton cu cele mai importante momente din această toamnă.

Vintage a influențat blănurile
Cele tradiționale, precum și paltoanele de blană influențate, precum și vintage, sunt cu siguranță ceva cu care să meargă în acest sezon, deoarece sunt confortabile, precum și, de asemenea, se adaugă la declarația dvs. de stil vintage, fără efort. Aceste paltoane de blană sunt disponibile în diferite forme, precum și în modele, fie că sunt cele mari, paltoanele lungi, jachetele scurte decupate, blazerele, precum și multe altele pentru a vă ajuta să purtați diferite atitudini la diferite ocazii.
Plaidurile din anii 70
Plaid nu înseamnă întotdeauna grunge din anii 90, deoarece în acest sezon este puțin diferit. Modelele de carouri strălucitoare din anii 70 sunt din nou în acest an, precum și aceste teme flexibile sunt elaborate pe pantaloni până la paltoane, rochii, precum și multe altele. Aceste modele de carouri sunt diferite de carourile de flanelă care vă amintesc de epoca grunge.
Gulerele victoriene
Decolteurile închise influențate victorian sunt extrem de mult în toamna acestui an, precum și este practic elegantul frate mai în vârstă al Turtleneck -ului de astăzi. Arată foarte mult Shakespearean, precum și sunt disponibile sub diferite forme, de la vârfuri până la rochii, precum și multe altele.

Costumele de agrement montane
Adăugările relaxate, precum și nepăsătoare sunt în nebunie, care definesc stilul de a folosi ceva formal pentru ocaziile relaxate. Un strigăt îndepărtat de athleisure, sunt mai mult ca piesele, oferite în paiete sau făcute din catifea, precum și din piele de căprioară.
Paltoane de nailon
Trebuie să fi folosit pielea sau blana, precum și paltoanele de lână, precum și de data aceasta este moda de a purta paltoanele din nylon. Sunt elegante, confortabile, precum și în jur, super purtabile pentru acest sezon.
Fustele de lungime mijlocie
Fustele minunate de lungime a minții s -au îmbrăcat la vițel cu mișcări complete, precum și flăcări, iau scena mondială de modă de furtună, precum și sunt disponibile în diferite culori, imprimeuri, precum și modele. De asemenea, sunt aduse de distribuitorii de îmbrăcăminte cu ridicata SUA.
Etichete:
Cea mai bună îmbrăcăminte cu ridicata
Furnizori de îmbrăcăminte cu ridicata în vrac
Distribuitori de îmbrăcăminte
Îmbrăcăminte cu ridicata
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *