Clothing Accessories

Designuri de tipografie de înaltă calitate pentru a urma pe Instagram

Designuri tipografice
Sunt îndrăgostit de modelele de tipografie și pot arăta o întreagă colecție dedicată acestei obsesii, care combină frumusețea vintage cu liniile imperfecte desenate manual și evidențiate frumos de cea mai bună combinație de culori.
Și dacă sunteți chiar ușor interesat de designul grafic, ar trebui să încântați exemplele de scrisori de mână disponibile acolo de la unii dintre cei mai talentați artiști și nu numai. Există atât de numeroase dintre ele care au devenit virale din cauza mesajului/citatului, așa că pare un fel de repetitiv în unele cazuri pentru a vedea aceleași lucruri. Dar am avut norocul să parcurg un cont de Instagram foarte fain, care prezintă doar cei mai buni și mulți pricepuți dintre artiști în arta desenelor tipografice – Typografi.
Aceasta este recomandarea mea pentru astăzi, mai ales că vă puteți eticheta opera de artă dacă doriți ca „Typografi” să fie prezentat pe acest profil minunat. Dacă aveți un cont Instagram, trimiteți -vă designul și adăugați în descriere hashtag -ul #TypoGrafi și aveți șansa de a vă expune lucrările de artă minunate la peste 9000 de adepți.
CreativityShereditchExploreearth Râde Diferența dintre obișnuite

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *