Clothing Accessories

Tricouri Rick & Morty

Tricouri Rick & Morty
Am avut o mulțime de sentimente mixte cu privire la ultimul sezon al Game of Thrones. Am citit despre toate teoriile fanilor nebuni, precum și nu am putut rezista la vizionarea episodului scurs. Nu pot să cred că a mai rămas un singur episod, precum și posibilitățile în care cel de -al 8 -lea sezon va fi difuzat în 2 ani. Cu toate acestea, ceea ce mă privește mulți este predictibilitatea acțiunii. Sper că al 8 -lea episod va răscumpăra totul.
Așadar, la cumpărare pentru a mă distanța de nebunie, precum și de uneltele de modificare, credeam animație. Am solicitat o sugestie a unei serii grozave. Ei bine, cineva i -a sugerat lui Rick, precum și Morty, precum și nu am înțeles exact cum am ratat acest spectacol până acum.
Este o scriere înțeleaptă, complexă, aprigă, dar totuși te face să empatizezi cu personajele. M -am simțit chiar nefericit pentru ei uneori, deoarece nu puteți fi sigur că orice va funcționa până la urmă. La fel ca viața autentică. La fel ca și la fel ca viața autentică, este plin de o vulgaritate dezarmantă. Rick este omul de știință, incredibil de luminos, un alcoolic furios care călătorește galaxia cu nepotul său naiv de 14 ani, Morty. Peste tot, se duc cu dificultăți amuzante, precum și lucrurile pe care le fac, precum și statul sunt garantate să te surprindă. Nu există o glumă accesibilă, precum și fiecare acțiune care contribuie în mod inteligent la complot.
Prin urmare, totul este aurul culturii pop, așa că înțelegeți că vor exista niște tricouri nebunești, cu tricouri grozave, cu mashup -uri, precum și interpretări ale personajelor, precum și teme de episod.
Inutil să precizez absurditatea care a fost Pickle Rick în acest sezon a oferit metodă pentru unele imprimeuri de tricouri distincte, care se pare că sunt preferatele mele:

Stilul animației le face ideale pentru imprimeuri cu tricouri, așa că aici mult mai mult cu Morty:

Vă sugerăm din toată inima să vedeți acest spectacol pentru a înțelege design -urile trippy pe care tocmai le -ați văzut!

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *