Clothing Accessories

Gingham Coordonate

Gingham, precum și eu sunt/am fost în terapia cuplurilor.

Am înțeles că este tipăritul de vară preferat al tuturor, bla, bla, bla. Dar, de obicei, mă face să mă simt ca o pătură de picnic Twee, așa că selectez să o trec cu vederea … astfel, ruptul dintre noi. Și totuși, mai avem o conexiune nerostită, intangibilă, incontestabilă, de aceea cerința pentru un pic exact cum să pierdeți un bărbat în terapia cuplurilor în stil de zece zile.

Acum, înțeleg ce vă întrebați. Avem nevoie să mergem pe Staten Island pentru weekend? Acum este o idee pozitivă, Ben!

Deci, am mers la Staten Island pentru weekend.

Ceva de genul. Versiunea noastră de a merge la Staten Island a fost navigarea mea a lui Timo Weiland. NU. MITE. Colecția de capsule pentru Banana Republic, în timpul căreia o privire asupra acestor coordonate Gingham m -a făcut să mă bâlbâie la genunchi, precum și să mă înnebunesc pe mine. Definitiv mai puțin atractiv decât scena de toaletă Kate Hudson-Matthew McConaughey, cu toate acestea nu mai puțin reale. A fost prima dată în luni (ani?), O imprimare Gingham nu m-a făcut să vreau să mă apuc să întreb când era timpul să modificăm pentru practica tee-ball. Adică, siluetele moderne? Detaliile marinei franjuri?! En Fuego.

Am continuat despre versatilitatea uimitoare a coordonării seturilor gemene în trecut, precum și acest duo nu face excepție. Îmi plac coordonatele purtate împreună pentru un aspect adecvat la modă, dar, de asemenea, am de asemenea amabil de posibilitățile de a coaja fiecare piesă individual. Fusta singură cu orice alt vârf alb sau bleumarin este un fără creier. Și acest top de cultură? Din nou, împerechează -l cu bleumarin, alb, denim, denim alb … opțiuni nelimitate! În afara biroului, sunt deosebit de mâncărime să arunc niște pantaloni scurți din denim alb cu talie înaltă (obsedat de acestea, precum și de acestea!) Cu acest top de cultură de gingham pentru un pic ideal de vară.

Gingham Crop Top: Timo Weiland pentru Banana Republic | Fustă creion Gingham: Timo Weiland pentru Banana Republic (de asemenea, ca această versiune de lenjerie) | Geantă: Phillip Lim | Pantofi: Jimmy Choo | Lip: Neutrogena

< >

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *