Clothing Accessories

Piese de îmbrăcăminte speciale de achiziție în vrac influențată de Rihannas Fenty Fashion estetică

Achiziție în vrac piese speciale de îmbrăcăminte influențate de estetica vestimentară a Rihannas
10/06/2019, publicat de Alanic Global
Când Rihanna introduce o nouă tendință de modă, presupune oarecum o condiție tradițională pentru atracția sa incluzivă. De aici. Nu este de mirare, linia de modă începută de ea a înființat un nou de bază în scena hainelor. Dacă aruncați o privire asupra colecției, posibilitățile sunt că veți întâlni astfel de piese de îmbrăcăminte care sunt dezvoltate într -o astfel de metodă încât are o ligă proprie.

Într -adevăr, unul dintre proeminenții de articole de îmbrăcăminte cu etichete personale au venit cu o colecție distinctă de articole de îmbrăcăminte pe care nu le puteți plăti să ratați. Astfel, ați verificat pe blogul de mai jos pentru a înțelege mult mai multe despre articolele de îmbrăcăminte pe care producătorii le curatează influențate de linia de modă Fenty.
Costum de lucru tonifiat pastel
O potrivire roz de lucru este o metodă fantastică pentru a integra hainele autoritare în garderoba dvs. de birou, cu un semn din cap feminismului. Astfel, culoarea roz pastel este tocmai ceea ce cezi să faci acest lucru.

Pachetul Fanny din jurul secțiunii mijlocii este un avantaj suplimentar care vă va permite să îmbirați cel mai recent model fără a privi din loc.

Cămașă de denim alb supradimensionată
Tricoul mare din denim alb este o metodă distinctă pentru a integra modelul relaxat în îmbrăcămintea ta. Prin urmare, cea mai bună metodă pentru a face piesa de declarație a ținutei este prin asocierea acesteia cu o uzură de jos neutră tonifiată.

Prin urmare, puteți alege un pantalon de marfă tonifiat bej, fie puteți produce un denim cu cheie scăzută pe un aspect din denim, cu un pantalon din denim slab rufe. În ceea ce privește pantofii, puteți alege o pereche de pompă de călcâi de pisoi pentru a totaliza ținuta.
Rochie de corset
Rochia de corset apare extrem de mult ca o cămașă mare montată. Chiar dacă nu îl puteți purta neapărat pentru birou, îl puteți integra în continuare cu o pereche de cizme tonifiate pământești pentru a totaliza aspectul.

În ceea ce privește produsele cosmetice, puteți alege ceva precum un acord nud cu un element de evidență suplimentar pentru o strălucire atât de necesară într -o săptămână obositoare.

Parka reversibilă
O parka reversibilă este cea mai bună piesă de articole de utilitate pentru care puteți opta. Elementul reversibil adaugă o margine îmbrăcămintei tale, ceea ce implică că poți să stiluri practic o ținută pentru un aspect minunat de schimbare.

Tonul neutru fiind culorile fundamentale ale jachetei, cea mai bună metodă de a stil este cu o pereche de funduri colorate pop.
Fusta de denim Fenty
Fusta albă din denim este ideală pentru vara, cu condiția să o puteți împerechea cu fiecare tendință sezonieră gratuită posibilă. Prin urmare, puteți produce o serie de ținute cu fusta, care cuprinde în esență neoni, boho, hippie contemporan etc.

Asigurați -vă că vă jucați în jurul culorilor practice, anume fie lumini, fie tonuri pământești. În situația pantofilor, cizmele negre sunt metoda ideală pentru a sigila afacerea. Pentru machiaj, puteți alege sirena ochi să cuprindă cu buzele nude, precum și cu blush -ul piersic.

Răspunsul dvs. pentru exact cum să începeți propria linie de îmbrăcăminte este includerea de haine de înaltă calitate, precum și haine elegante în magazinul dvs. Prin urmare, asigurați -vă că luați legătura cu un angrosist proeminent dacă doriți să achiziționați haine de înaltă calitate.

Colecția constă în esență din piese accesibile din acest motiv, asigurați -vă că luați legătura cu echipa de asistență în consecință.

Etichete:
brand de îmbrăcăminte
linie vestimentara
Cum să începeți propria linie de îmbrăcăminte
Îmbrăcăminte de etichetă privată
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte cu etichetă privată SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *