Uncategorized

Împărțirea liniei subțiri în uzură de modă este semnificativă în îmbrăcămintea de sublimare

Diviziunea subțire a liniei la uzură de modă este semnificativă în îmbrăcăminte de sublimare
26/11/2014, postat de Alanic Global
Linia subțire dintre sport, gimnastică și uzură de fitness s -a diminuat substanțial de -a lungul anilor. Acest scenariu particular, în care liniile de modă au fost estompate, a fost un element încurajator pentru fiecare producător de îmbrăcăminte de sublimare bine recunoscut să introducă ansamblu complet nou în fiecare sezon.
Îmbrăcămintea foarte la modă, care solicită atât de mult în segmentul sport, fitness și gimnastică, precum și în segmentul de uzură obișnuit, a canalizat mulți producători să aleagă creativitatea specializată în îmbrăcăminte extrem de elegantă, elegantă și excelent dezvoltată cu Sublimation Print, pe care Poate fi ideal pentru uzura multiplă.
Îmbrăcămintea cu imprimeu de înaltă tehnologie, precum Sublimation Clothing a adus o revoluție plăcută
Multe îmbrăcăminte tipărită căutate în vremurile moderne este gama de sublimare. Îmbrăcămintea cu imprimeu de înaltă tehnologie a adus cu siguranță o revoluție plăcută în industria modei. Există tricouri foarte frumoase și la modă, cămăși, jachete, glugă, toate tipurile de îmbrăcăminte și accesorii legate de sporturi disponibile la magazinele de înaltă calitate, cu propria lor fabricație, distribuție și furnizarea de unități.

Îmbrăcămintea super inteligentă și bine dezvoltată, cu un imprimeu avansat din punct de vedere tehnic, este considerată o gamă de modă foarte înaltă și înaltă. Bogăția țesăturii, a privirii, a designului și a culorii, împreună cu îmbrăcămintea elamorată foarte la modă, emulsifică îmbrăcarea cu pozitivitate ideală.
Motivele pentru care numai producătorul de îmbrăcăminte de sublimare extrem de priceput și de înaltă calitate oferă o colecție de excepție
Procedura de sublimare implică o tehnică extrem de avansată, care trebuie efectuată într -un mediu complet fără praf, igienic și curat. Doar producătorii care au spații mari rezervate pentru astfel de tehnici specializate care trebuie efectuate fără tulburări, își pot permite să efectueze imprimarea pe scară largă.
Toți producătorii de profil înalt, cu capacități de producție masive, au mai multe mese cu jeturi de cerneală specializate și presă de căldură, care este utilizată pentru imprimarea a numeroase tipuri de îmbrăcăminte în loturi uriașe.
Popularitatea îmbrăcămintei de sublimare în creștere din mai multe motive
Această tehnologie de imprimare specială oferă o imprimare incredibil de înaltă de înaltă calitate, care se încadrează cel mai bine în țesătură cu linii îngrijite și curate în fiecare design particular, aducând astfel adevărata grafică precum imaginea în culoare completă.
Textura foarte moale a îmbrăcămintei cu imprimeu de sublimare, împreună cu durabilitatea sa ridicată, culoarea completă și rapidă, care nu se estompează și aspectul incredibil la modă pe care îl aduce acest tip de îmbrăcăminte, a făcut -o o gamă foarte populară.
Etichete:
Îmbrăcăminte de sublimare
Producător de îmbrăcăminte de sublimare
Angrosist de îmbrăcăminte de sublimare

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *