Uncategorized

2018 Shutterstock Modele inovatoare

Modele inovatoare ale Shutterstock pentru 2018
Să începem corect Anul Nou, construind în mod sensibil abordarea dvs. inovatoare. Înainte de a coborî la afaceri, ar trebui să evaluați tendințele.
Știu! În mod ideal, nu ar trebui să fie despre ceea ce este popular, cu toate acestea, ceea ce îți spune spiritul tău de designer. Din păcate, nu suntem online în acea lume ideală; Indiferent de exact cât de mult ne dorim. Nu implică faptul că nu ar trebui să produceți din partea de jos a inimii. Îndrumarea mea este să descopăr un motiv tipic între asta, precum și prognosticul profesional cu privire la ceea ce va fi uriaș în 2018.
Shutterstock face acest tip de analiză în fiecare an, pentru a pregăti toată lumea care își folosește serviciile. Este un pic de cap la fel de mult ca și creatorii, deși aceste creative pot fi tendințele efective, fără să -și dea seama nici măcar.
La fel ca moda, nu înțeleg exact cât de mult este explozia estetică naturală, precum și exact cât de mult sunt tendințele induse artificial, de jucătorii uriași din industrie. Nu aș înțelege motivele acestora din urmă. Cu toate acestea, aruncând o privire asupra predicțiilor Shutterstock, aceste modele au sens, deoarece sunt distractive, dificile, precum și puteți lucra în metode de neimaginat în jurul lor.
11 stiluri par să fi apărut, precum și unele pe care le vedem, de asemenea, manifestându -se în tricouri. Pe lângă această selecție, cunoscutul site de imagini de stoc va acoperi aceste modele pe întregul an, cu sugestii, precum și tutoriale. Este o sursă de încredere pentru a reveni în mod regulat, precum și de a obține motivație.
Iată modelele de stil proeminente din 2018, pe care Shutterstock afirmă că nu ar trebui să le lăsați dacă vă vedeți. Am inclus câteva exemple proprii care se aplică în industria tricourilor:
Fantezie

Nou minimalism

Spaţiu

Lux natural

Pasteluri perforate

Un marș la nivel mondial

Cactus

Geometria antică

Folie holografică

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *