Uncategorized

Artist ilustrat – Katharine Asher

Suntem încântați să înțelegem mai multe despre trecutul nostru, despre tradiția imaginii noastre contemporane. Dar ce se întâmplă cu secolul 21, în această zi în care trăim, poate cineva să modifice cu adevărat afacerea cu de „ilustrare”?
Astăzi, vom vorbi despre Katharine Asher, ilustratorul independent al secolului XXI, precum și designer. Ea se concentrează pe modă, precum și pe lucrări figurative, îmbunătățind nuanțele, precum și detalii. Deoarece majoritatea stilurilor sale reproduc femeile dansând, accentul este pus pe frumusețea lor de mișcare. Are un ochi cu adevărat mare pentru recrearea mișcării, precum și acțiune de -a lungul ilustrațiilor sale. În calitate de artist, îi place să verifice, precum și să se bucure de momentul în care produce imaginea, de aceea ilustrația. În timpul liber, Katharine a fost întotdeauna dansând, așa că de aceea a selectat să „vorbească” cu noi producând modele care stăpânesc abilitățile de dans. Vom vedea în poza ei o serie de femei care dansează salsa, jazz, precum și o perioadă fantastică.
Cariera lui Katharine a început cu absolvirea ei de la Colegiul de Artă, precum și stilul din Torbay, după aceea a finalizat Harrow College of Art cu sediul la Londra, diploma ei în artă plastică la Uwe Bristol, specializată în sculptură. Nici o cerință de a afirma că este o ilustratoare extrem de ambițioasă, cu perspective fantastice cu privire la viitor.
Am descoperit despre ilustrațiile ei fascinante de pe www.ilustrationweb.com, unde are un portofoliu mare, îl puteți căuta cu ei, alegându -l pe cel care vi se potrivește mai bine. Înainte de a mă uita chiar la ilustrații, am mers la clasificarea mărturiilor, precum și am fost uimită de cuvintele superbe care au fost menționate despre talentul ei.

Nu pot decât să afirm că a reușit să aducă apeluri, precum și eleganță de -a lungul ilustrațiilor sale, inspirând o mulțime de oameni să -și cumpere operele de artă, precum și moda. Chiar dacă are un întreg portofoliu realizat cu subtile, elimină liniile, precum și nuanțele, atunci când ilustrează natura, utilizarea curatului este mult mai rezervată, precum și concentrată pe interesul detaliilor. Vă voi lăsa să vedeți câteva dintre lucrările ei ca ilustratoare. Permiteți -mi să înțeleg ce credeți despre ea, puteți selecta pentru a lua legătura cu ea aici.

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *