Clothing Accessories

Cel mai bun pachet de design pentru tricouri pentru imprimare digitală-98% reducere

ultima dată când am auzit de la VLAD, un designer de conținut obișnuit pe TSHIRT Factory.com, el folosea unul dintre tricourile sale speciale pentru imprimeuri gratuite , pentru o perioadă limitată de timp – doar o săptămână pentru a fi mult mai exact. Prea puțin timp pentru a -i aduce pe acest copil pe toți, astfel încât să înțelegem frustrarea dacă nu ați reușit să vă puneți mâna pe el.
Având în vedere că mulți dintre voi au apreciat și ați arătat o cantitate copleșitoare de sprijin și interes pentru lucrările sale, am luat legătura cu el și am încheiat o afacere pentru a face pe toți fericiți.
Prin cererea populară, Vlad ISAC folosește cele 156 de modele profesionale de tricouri într-un pachet de mega care se traduce prin economii consistente pentru tine!
Cu 98% reducere, puteți achiziționa întregul său portofoliu din fabrica de tricouri cu doar 33 USD!
Iată ce obțineți:
156 de modele profesionale de tricouri gata de tipar

Fiecare design are un fișier stratificat în TIFF, cu transparență, format creat pentru imprimarea directă la îmbrăcăminte (imprimare digitală)

La cerere, există 1 fișier în format PDF disponibil, stratificat, creat pentru imprimare pe ecran

Și, desigur, asistență nerestricționată pentru orice informație/ajutor suplimentar de care aveți nevoie înainte și după cumpărare.

Așadar, dacă simțiți acea atracție ciudată față de imaginile sale despre energii cosmice, simbolismul egiptean și vă simțiți interesat de natura mesajelor lor, aceasta este o oportunitate excelentă de a avea întreaga colecție!
156 de modele de Vlad ISAC
0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *