Clothing Accessories

Poți purta piele la birou?

Cel mai probabil nu acest aspect …
Cititori, care sunt gândurile tale cu privire la utilizarea pielii la birou în această zi, precum și vârsta? Există o tonă de fuste din piele, precum și pantaloni (atât faux, cât și reali) în magazine chiar acum – pentru a menționa nimic din jambierele din piele faux care au fost peste 5 ani în acest moment! – Deci, să discutăm.
Iată ceva ce nu am discutat în eoni: dacă puteți purta piele la birou. Am vorbit ultima dată despre utilizarea fustelor din piele la birou în 2011 (!), Precum și despre utilizarea jachetelor din piele pentru a funcționa în 2020, așa că a trecut cu siguranță ceva timp. precum și există așa ceva. oferte din piele, precum și din piele faux, disponibile chiar acum, pare un moment minunat pentru a discuta.
Unele dintre alegerile de la NAS, doar pentru a concentra discuțiile:

În imaginea de mai sus (toate pielea faux): blazer / pantaloni / fustă creion / pantaloni cu picioarele largi / rochie

(Personal, cred că fusta creion este adorabilă, cu toate acestea, pentru cadrul meu de 5 ani, ar fi un coșmar Hemming; poate am comandat pantalonii mai scurti de la Vince Camuto într -unul dintre comenzile mele, cu toate acestea nu s -au afișat încă.)
Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Gânduri despre utilizarea pielii la birou
În afară de încălțăminte, centuri, precum și pungi, hainele din piele se simt încă un pic franjuri, cel puțin pentru birourile convenționale. Cred că sacoul de moto din piele sau separat au făcut pași mari în ultimii ani (din nou, ador acest tiktok de la guvernatorul Michigan care arată toate jachetele ei), cu toate acestea, aș afirma în continuare că este o înțelegere a situației tale de birou.
Hainele din piele prezentate mai sus se adaugă la discuție, deoarece în mintea mea, câteva dintre acestea sunt lucruri pe care nu ar trebui să le purtați niciodată pentru a lucra – în special rochia, precum și blazerul – dar … înțelegeți -vă biroul! (Blazerul, precum și fusta creion se potrivesc cu adevărat, astfel încât să puteți purta o întreagă potrivire din piele faux, dacă doriți.) Rochia, folosită total dezgropată ca o geacă sau un topper poate fi acceptabilă, cu toate acestea ar depinde foarte mult de stil. (De asemenea, nu sunt un fan al fabricării de ton-together, cu toate acestea, eu sunt eu.) Cu toate acestea, putem pune o regulă asupra acesteia sau este un tip de situație „să-l știți dacă îl vedeți”?
În ceea ce privește fustele din piele, iată ce a trebuit să afirm despre asta cu mult timp în urmă-sunt foarte surprins că am fost atât de entuziasmat de fustele din piele să funcționeze, cu toate acestea sunt încă de acord cu asta-precum și de când am jucat cu ton-ton Structurile sunt atât de mari în acest moment, pot vedea fuste din piele sau pantaloni care arată lustruit în această privință.

Iată $ 0,02: pielea, cum ar fi imprimarea animalelor, poate fi un pic sălbatică-cu toate acestea, la fel ca imprimeul de animale, este un clasic, precum și o fustă de piele de înaltă calitate, de înaltă calitate, într-o formă tradițională, poate fi folosită timp de mai mulți ani pentru a vino. Imaginează -ți o ținută care se joacă cu structuri – un blazer de corduroy sau tweed, poate un top de mătase, precum și apoi pompe de piele de căprioară – care ar putea fi fantastice pentru birou, precum și fusta din piele ar putea fi doar atingerea potrivită a „Rocker Chic Chic ”Pentru a ridica cu adevărat ținuta. Cred că stilul este esențial, totuși – amândoi doriți să împiedicați să apară ca cineva din anii 80 (să zicem, amestecând rețele de pește negre, precum și tocuri cu platformă mare cu un top de imprimare leopard), pe lângă cineva care doar ucide timp la acea Oficiți până când nava dvs. Rockstar este disponibilă, precum și sunteți lansat în turneul dvs. mondial. De asemenea, aș afirma că calitatea înaltă este esențială chiar aici – dacă veți merge pentru o fustă din piele, mergeți pentru o piele reală (nu un pachet) care a fost finalizată, precum și va fi testul timpului.
Sunt jambiere din piele faux casual?
Leggurile preferate de piele Spanx Faux din toată lumea …
Cititorii au avut o serie de conversații cu privire la faptul dacă jambierele din piele faux sunt adecvate la birourile relaxate pentru afaceri. Cred că se rezumă la înțelegerea sfaturilor tale de birou, cu o doză de tine le poartă într -un mod diferit de a lucra față de weekend. De exemplu: aș merge cu un top lung cu siguranță, precum și cu unul dintre numeroasele cardigane lungi care sunt în acest moment. De asemenea, cel mai probabil cred despre o pâine plană sau despre un cizme sau un călcâie cu toc scăzut.

Cititori, care sunt gândurile tale? Poți purta piele la birou? Sunt jambiere din piele faux casual?
{Înrudit: Ghidul final pentru afaceri relaxat pentru femei}
Imagine de stoc prin stencil.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *