Uncategorized

Branduri de îmbrăcăminte folosind energie regenerabilă

Jason Briscoe / Unsplash

În ultimii ani, consumatorii au devenit din ce în ce mai conștienți de modul în care companiile și mărcile își gestionează amprenta ecologică. Cumpărătorii cresc în angajamentul lor față de administrarea mediului și doresc să-și cheltuiască banii câștigați cu companii care fac la fel.

Brandurile de îmbrăcăminte nu sunt implicate de la această tendință, cu mult mai mulți consumatori care arată o înclinație către îmbrăcăminte durabilă și produsă durabil. Branduri majore precum Chanel și Kering au condus taxa către un model de companie mult mai ecologic, angajându-se să treacă la o sursă de energie regenerabilă de 100 la sută până în 2050. O serie de alte mărci au urmat exemplul, inclusiv Nike și Burberry. Astfel de companii au identificat că trecerea la panouri solare poate costa mult mai puțin pe termen lung, în timp ce limitează considerabil amprentele de carbon.

Luați în considerare doar câteva dintre mărcile de îmbrăcăminte care și-au exprimat un angajament similar față de energia regenerabilă și metodele ecologice.

Vetta

Instagram/Vettacapsule

Vetta, din New York, se angajează să-i ajute pe patronii săi „să construiască un garderobă mult mai gânditor”. Acest lucru se extinde nu doar la alegerile inteligente ale modei, ci și la angajamentele robuste de mediu ale companiei. Considera:

Deja, Vetta primește aproximativ 70 la sută din energia lor de la energia solară.
Centrele de producție ale companiei sunt auditate anual, atât pentru respectarea socială, cât și pentru cele de mediu.
De asemenea, brandul subliniază bumbacul organic și alte materiale provenite durabil; Din nou, utilizarea materialelor este auditate în fiecare an.
Chiar și ambalajul mărcii reflectă un angajament ecologic, cu toate cutiile, pungile, pachetele de ambalare și etichetele fabricate din materiale reciclate.

Vetta este o companie care întruchipează ceea ce implică pentru a echilibra evoluțiile estetice cu conștientizarea mediului.

REFORMARE

www.thereformation.com

Reforma este de ultimă oră a sustenabilității. Brandul este deja neutru de climă (au fost din cauza anului 2015) și își propune să fie pozitiv pentru climă până în 2025. Luați în considerare câteva modalități suplimentare în care Reforma demonstrează adevăratele credințe de mediu:

În interesul responsabilității și al transparenței, compania trimite „rapoarte de sustenabilitate” trimestriale părților interesate, avertizându -i asupra progreselor lor către îndeplinirea obiectivelor esențiale de mediu.
De asemenea, compania a dezvoltat o metrică numită „RefScale” pentru a -i ajuta să evalueze costul de mediu al producerii de mărfuri. Potrivit Reformei, „RefScale urmărește amprenta noastră de mediu prin adăugarea kilogramelor de dioxid de carbon emise și galoane de apă pe care le folosim și kilograme de deșeuri pe care le generăm”, apoi comparându -le cu alte mărci de îmbrăcăminte.
Reforma a investit pe scară largă în compensările de carbon din întreaga lume.

Reforma este emblematică a modului în care moda și durabilitatea se pot intersecta în moduri uimitoare.

Lucy & Yak

www.lucyandyak.com

Lucy & Yak prezintă acreditări puternice de mediu în câteva moduri diferite:

Au fabrici și centre de producție în toată țara, inclusiv în India și Orientul Mijlociu și toate sunt fie în întregime, fie în mare parte, cu energie solară. Acesta este un alt brand care a valorificat cu adevărat valoarea energiei solare ca o modalitate de a reduce costurile și de a compensa impactul asupra mediului.
Lucy & Yak folosește, de asemenea, materiale reciclate pentru ambalarea lor.
Compania este foarte transparentă în ceea ce privește salariile angajaților lor, menționând că plătesc un salariu corect în fiecare țară în care au personal. Acest angajament de a evalua oamenii merge mână în mână cu angajamentul lor față de administrarea ecologică.

Adidas

www.adidas.com

Chiar și companiile de adidași și îmbrăcăminte de atletism s -au dovedit angajate în advocacy pentru mediu. Exemplu: renumitul brand Adidas, care primește aproximativ 20 la sută din energia sa din surse regenerabile. Câteva note suplimentare:

Vezi si

Magazin și stil, moda sezonului de iarnă
Editor alegeri: cele mai la modă tendințe de haină din sezonul de iarnă pentru a face cumpărături cel mai bine acum

Adidas este într -o misiune de a elimina plasticul. Până în 2024, se angajează să înlocuiască poliester Virgin cu poliester reciclat. Și până în 2025, speră că 90 la sută din produsele lor vor include materiale durabile.

Adidas se angajează, de asemenea, să scadă amprenta de carbon. De pe site -ul lor web: „Împreună cu Allbirds, am creat primul nostru pantof de alergare performant cu emisii mai mici de 3 kg C02 pe pereche.”

Adidas este una dintre mai multe companii de îmbrăcăminte care inovează servicii pentru criza climatică … și suntem aici pentru asta.

Miakoda

www.miakodanewyork.com

În cele din urmă, luați în considerare Miakoda, un brand de îmbrăcăminte care este oficial neutru de carbon. Există mai multe moduri în care această companie a făcut progrese către o mai mare conștientizare a mediului:

Se bazează pe fibre de plante durabile, inclusiv bumbac organic, bambus și soia. Fibrele lor organice sunt recoltate etic, iar unele sunt certificate Oeko-Tex Standard 100.
În plus, Miakoda folosește coloranți care suntnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *