Uncategorized

MUMFORD CARACTERS – De la designerul grafic Dan Mumford

originar din Londra, artistul Dan Mumford a produs o linie fantastică cu un set de imagini spectaculoase din zona sa de lucru din Studio 100, care este un grup colectiv de artiști, ilustratori ca precum și designeri grafici. Ce este absolut fantastic în acest sens? Dan Mumford a utilizat pentru a lucra cu mărci cu adevărat excelente precum The Devil Uses Prada, aduce -mi orizontul, precum și galeri. Ei bine, nu este chiar mișto? Credem că este, la fel de bine ca și noi, credem că Dan Mumford este talentat suplimentar. De asemenea, el are, de asemenea, o listă de clienți imens, precum și esențială, așa cum am mai spus. S -a ocupat de afaceri majore, precum Nike, precum și Adidas. Înțeles că a făcut coperta Foe Homesick, precum și pentru a face tricoul Black Dahlia Murder.
Ce puteți descoperi în magazinul de articole de îmbrăcăminte Mumford? Ei bine, despre orice este de descoperit atunci când se referă la tricouri, precum și la orice despre această problemă.
Marele lucru despre orice este că Dan tocmai a lansat noua sa colecție, numită Seasons, chiar recent, precum și credem că acesta este un motiv suficient pentru a sărbători, cei mai buni băieți?
Consultați site -ul web al acestui designer grafic:
Îmbrăcăminte Mumford.
Mumford ClothingMumford ClothingMumford ClothingMumford Îmbrăcăminte
0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *