Clothing Accessories

În a 2 -a zi de Crăciun: șabloane de cărți gratuite

Freebies de vacanță: Șabloane de carduri gratuite
M -am gândit să urmăresc o tendință care se desfășoară în jurul sărbătorilor, cu 12 zile de resurse de Crăciun gratuite. Numărul nu este aleatoriu. După cum știți, acesta este inspirat de melodia populară și este folosită acum într -un context mult mai comercial. Acționează ca numărătoarea inversă la sărbătoarea principală a sezonului, ziua de Crăciun. Am fost reticent să o fac, pentru că această vacanță de 12 zile are un sens mai profund și religios. Folosit în contextul de astăzi, acesta minimizează, ascunde acest sens original. Pe de altă parte, este o modalitate excelentă și organizată de a conecta conținut benefic cu spiritul sezonului.
Prin urmare, vă voi oferi 12 articole pline de resurse de vacanță gratuite. Pentru că acesta trebuie să fie un moment pentru a da, fără a fi atașate șiruri. Cel puțin o dată pe an, timp de o lună, trebuie să dăm mai mult, să fim mult mai toleranți, să ascultăm mult mai mult și să nu ne așteptăm la nimic în schimb.
Prima postare a fost despre etichete gratuite. Acum, este timpul să ne concentrăm pe dorințe și gânduri individualizate, create în cele mai sofisticate și plăcute de moduri. Aceste șabloane de cărți gratuite vor fi pe placul tuturor. Stilurile variază de la amuzant și jucăuș la minimalist și elegant.

Toate sunt gata de tipărit și trebuie utilizate în scopuri personale, după cum se specifică. Puteți utiliza cardurile Freepik în scopuri comerciale, deși trebuie să acordați atribuire.

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *