Uncategorized

Un ghid pentru pansament alb -negru

: Carolina Herrera (similar aici) | Pălărie: Saint Laurent | Pantofi: Maryam Nassir Zadeh (la vânzare!) | Geantă: Ulla Johnson | Cercei: Carolina Herrera

În acest moment, cred că este corect să spun că înclinația mea de a purta haine alb -negru este oficial o afecțiune cronică. Aș putea purta acest combo toată ziua în fiecare zi și să fiu mulțumit ca un Dalmation care are ceai cu o zebră. Acest aspect cu rochia Carolina Herrera a Dreamz -ului meu a fost ținuta mea la alegere pentru Veuve Clicquot Polo Classic aici, în New York, câteva săptămâni în urmă, și de atunci am fost de la moda alb -negru. Astăzi, îmi rotunjesc piesele preferate alb -negru (cum ar fi această rochie care este foarte asemănătoare cu versiunea CH pe care o port!), Împreună cu sugestiile mele de top despre cum să le modelez mai jos!

Cele mai bune piese alb -negru și cum să le modelezi

Adăugați acești cercei alb-negru chiar și la cel mai simplu tricou și blugi și este un joc cu minge cu totul diferit. Nu subestimați niciodată puterea accesoriilor, dați.

Aceleași orientări de stil se aplică unui pantof elegant alb -negru. Favoritul meu personal ar putea fi aceste pompe de leopard alb-negru, deoarece le puteți purta pe tot parcursul anului, dar pentru vară, veți fi greu să găsiți un cuter cu sandale decât acestea (consultați opțiunea Gingham)!

Această rochie de gingham alb -negru rămâne una dintre preferatele mele chiar din cele 30 de rochii din seria 30 de zile. Este o capsă clasică de vară pe care o veți purta ani de zile și, de asemenea, arată uimitor, cu o centură de talie neagră și cu buton alb strat dedesubt!

Când se referă la capse de garderobă atemporală, nu puteți bate acest blazer. Purtați-l la birou cu pantaloni albi cu picioare largi și purtați-l în weekend cu pantaloni scurți din denim preferați.

Parcurgeți prezentarea de mai jos pentru o listă completă a pieselor mele preferate alb -negru!

Rochie: Carolina Herrera (similară aici) | Pălărie: Saint Laurent | Pantofi: Maryam Nassir Zadeh (la vânzare!) | Geantă: Ulla Johnson | Cercei: Carolina Herrera

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *