Uncategorized

Sub 100 $ zi 5: Rochie cu arc de ochi roșii

Rochie de ochi: H&M | Sandale cu arcuri: Sudini | Geanta cu găleată: nivelul străzii | Cercei cu noduri: Tory Burch | Ochelari de soare: Sonix

< >

Pentru a încheia seria mea sub 100 de dolari și a începe weekendul astăzi, sunt încântat să împărtășesc această rochie clasică, simplă și ușoară de ochi roșii (care vine și în cea mai frumoasă versiune albă!). În timp ce Eyelet este #Time Time în această vară, acesta este genul de frock feminin atemporal pe care îl vei purta vara după vară și la un Pricetag timid de 100 de dolari, pur și simplu nu se îmbunătățește.

Dacă, ca și mine, te -ai aruncat pe piese de ochi în ultima vreme, iată câteva mai multe favorite sub 100 de dolari, de la rochii, la bluze, la PJS!

< >

Aceste sandale cu arcuri negre din piele s -au repetat toată vara și sunt atât de confortabile, le -am achiziționat și în aur. Este posibil să vă amintiți că ați văzut ambele versiuni la repetare în timpul celor 30 de rochii ale mele din seria 30 de zile și au continuat să fie pe tot parcursul sezonului meu. Nu numai că sunt extrem de confortabile, dar detaliile din față și călcâiul din aur le fac unele dintre cele mai versatile sandale pe care le dețin. Îmbrăcați -le, îmbrăcați -le – sunt puține locuri pe care acești bebeluși nu vă pot lua.

O mulțumire imensă tuturor celor care au urmat împreună cu seria mea sub 100 USD săptămâna aceasta. A fost atât de distractiv să împărtășesc toate aceste favorite accesibile. Dacă nu le -ați verificat, puteți vedea toate mesajele mele sub 100 de dolari aici, aici, aici și aici, și rămâneți la curent cu mai multe! Cu siguranță voi face din asta o serie recurentă !!

Sa ai un weekend frumos! xx

Rochie de ochi: H&M | Sandale cu arcuri: Sudini | Geanta cu găleată: nivelul străzii | Cercei cu noduri: Tory Burch | Ochelari de soare: Sonix

< >

Consultați restul seriei sub 100 USD aici:
Ziua 1: sacou din piele + pantaloni conice alb

Ziua 2: rochie clasică de teacă neagră

Ziua 3: Fustă creion Gingham + bluză cu mânecă de clopot

Ziua 4: Fustă midi plisată + bluză cu un umăr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *